خبر
سنگاپور برای قاچاقچیان تراشه‌های انویدیا در پرونده ادعایی کلاهبرداری ۳۹۰ میلیون دلاری وثیقه تعیین کرد
زمان مطالعه: 2 دقیقه
سنگاپور برای قاچاقچیان تراشه‌های انویدیا در پرونده ادعایی کلاهبرداری ۳۹۰ میلیون دلاری وثیقه تعیین کرد
سنگاپور برای قاچاقچیان تراشه‌های انویدیا در پرونده ادعایی کلاهبرداری ۳۹۰ میلیون دلاری وثیقه تعیین کرد
خبر
سنگاپور برای قاچاقچیان تراشه‌های انویدیا در پرونده ادعایی کلاهبرداری ۳۹۰ میلیون دلاری وثیقه تعیین کرد
زمان مطالعه: 2 دقیقه

قاضی در سنگاپور برای سه مرد مظنون به فریب دادن تأمین‌کنندگان سرورهای کامپیوتری که ممکن است شامل تراشه‌های انویدیا باشند و مشمول قوانین صادراتی ایالات متحده قرار گیرند، وثیقه تعیین کرد. این قوانین فروش این تراشه‌ها به برخی کشورها را ممنوع کرده و هدف از این اقدام جلوگیری از فروش آن‌ها به سازمان‌هایی در چین بوده است.

این تصمیم تقریباً دو هفته پس از آن اتخاذ شد که این سه مرد در شهر-دولت سنگاپور به اتهام قاچاق تراشه‌های انویدیا و کلاهبرداری از شرکت‌های دل و سوپر میکرو با ارائه اطلاعات نادرست درباره محل استقرار سرورها متهم شدند.

دادستان‌های سنگاپور اعلام کردند که این پرونده کلاهبرداری مربوط به سرورهایی است که توسط شرکت‌های سنگاپوری تأمین شده و سپس به مالزی منتقل شده‌اند، با معاملاتی به ارزش حدود ۳۹۰ میلیون دلار، طبق گزارش رویترز. هنوز مشخص نیست که مقصد نهایی این سرورها کجا بوده است.

وثیقه برای دو مرد سنگاپوری به ترتیب ۸۰۰ هزار دلار سنگاپور (۶۰۰ هزار دلار آمریکا) و ۶۰۰ هزار دلار سنگاپور تعیین شد، در حالی که وثیقه مرد سوم، که تبعه چین است، یک میلیون دلار سنگاپور اعلام شد. جلسه بعدی دادگاه در تاریخ ۲ مه برگزار خواهد شد.

دادستانی درخواست تأخیر هشت هفته‌ای برای تکمیل تحقیقات را مطرح کرد و شرایط خاصی از جمله منع این افراد از ورود به فرودگاه‌ها یا ایست‌های بازرسی مرزی و ممنوعیت بحث درباره پرونده در صورت آزادی با وثیقه را خواستار شد، طبق گزارش بلومبرگ. گزارش شده است که مرد چینی باید دستگاه نظارت الکترونیکی بپوشد.

بر اساس آخرین گزارش سالانه انویدیا، سنگاپور در سال مالی منتهی به ۲۸ ژانویه، ۱۸ درصد از درآمد این شرکت را به خود اختصاص داده بود، در حالی که محموله‌های ارسالی به این کشور کمتر از ۲ درصد از فروش را تشکیل می‌دادند.

دیپ‌سیک چین در ماه ژانویه به دلیل فناوری پیشرفته و راه‌حل‌های مقرون‌به‌صرفه‌اش توجه جهانی را در صنعت هوش مصنوعی جلب کرد و این امر نگرانی‌هایی را درباره نحوه و مکان تأمین تراشه‌های آن افزایش داد. هوش مصنوعی دیپ‌سیک با تراشه‌های انویدیا کار می‌کند، با وجود تلاش‌ها برای محدود کردن صادرات و جلوگیری از استفاده از این فناوری در چین.

مالزی هفته گذشته اعلام کرد که علیه شرکت‌های مالزیایی دخیل در پرونده کلاهبرداری مرتبط با انتقال ادعایی تراشه‌های انویدیا از سنگاپور به چین «اقدامات لازم» را انجام خواهد داد.

منبع: تک‌کرانچ

اشتراک گذاری:

آخرین مقالات پیشنهادی

دیدگاه‌ها

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دیتانید تو مراحل مختلف تحلیل داده می‌تونه به شما کمک کنه:
  1. امکان‌سنجی خواسته‌ها و تطبیق نیازمندی‌ها
  2. استخراج و تمیز کردن دادگان
  3. طراحی مدل‌های مناسب
  4. آموزش مدل براساس داده‌های به‌دست آمده
  5. استقرار مدل

آخرین اخبار

اخبار مشابه

چینی‌ها چه چیزی از هوش مصنوعی DeepSeek می‌خواهند؟
استارت‌آپ هوش مصنوعی چینی DeepSeek مشکلی را حل کرده است که چندین سال محققان هوش مصنوعی را ناامید کرده بود. پیشرفت این شرکت در مدل‌های پاداش هوش ...
تراشه‌های هوش مصنوعی H20 انویدیا ممکن است فعلاً از کنترل‌های صادرات معاف شوند
به نظر می‌رسد که جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، با دولت ترامپ به توافقی دست یافته است تا از محدودیت‌های صادراتی بر روی تراشه‌های هوش مصنوعی H20 این ...